Часткова перетяжка меблів

Корисне

Written by:

Досить часто у сервіс звертаються з проханням про заміну окремих елементів м’яких меблів. Часткова заміна включає оновлення матеріалу тільки в тих місцях, де є явні ознаки зносу. Найбільш уразливими місцями є:

  • Зона спинки.
  • Підлокітники.
  • Сидіння.

Оббивка диванів, крісел та інших предметів меблів страждає від пролитої рідини або активних ігор “смугастих хвостиків”. Крім цього, причиною часткового ремонту є просадка наповнювача. І це лише кілька причин, через які наші клієнти звертаються до нас.


Які елементи меблів ми змінюємо


Команда професійних майстрів сервісу з перетяжки меблів займається ремонтом протягом багатьох років. Наша головна мета – висока якість наданих послуг та комфорт наших клієнтів. Ми швидко та без зайвих додаткових витрат перетягнемо та відновимо будь-який елемент м’яких меблів, офісних крісел, кухонного гарнітуру. Наші спеціалісти – кваліфіковані майстри, які можуть відновити пошкоджені ділянки будь-яким оббивним матеріалом.
Ми пропонуємо якісне оновлення:

  • Підлокітників.
  • Перетяжка царги дивану.
  • Відновлення чохлів декоративних подушок.
  • Відновлення спинок, сидіння.
  • Часткова заміна оббивки на викочуванні меблів.
  • Заміна наповнювача.

Саме такі елементи меблів найчастіше піддається оновленню. Як би дбайливо ви не ставилися до оббивки м’яких меблів, вони з часом затираються або просідають. Після закінчення експлуатаційного часу, одна з ділянок просідає, розшаровується.
Після замовлення часткової перетяжки м’яких меблів буде проведено виїзд майстра, який ретельно огляне меблі. Після оцінки складається кошторис на матеріал і майбутні витрати. Усі деталі обговорюються одразу. Часткову заміну наповнювача на підлокітниках і сидіннях гарнітурів, диванів виправдано не тільки з урахуванням мінімальної витрати часу, а й з фінансової точки зору.
Для наших спеціалістів часткова заміна наповнювача та інших елементів меблів відкриваються перспективи щодо втілення нових ідей та фантазій.


Часткова заміна узголів’я


У процесі роботи майстри використовують передові технології, сучасне обладнання, матеріали. Команда фахівців справляється з перетяжкою ліжка будь-якої складності. Відновлення зовнішнього вигляду узголів’я ліжка включає заміну оббивної тканини. За допомогою дизайнерської роботи ми усуваємо дефекти в конструктивному, неординарному виконанні. Завдяки такому підходу, ваші меблі будуть унікальними, стильними.
У роботі використовуються сучасні та раритетні зразки. Звернувшись до нас, ви отримаєте нову красиву спинку ліжка.


Майстерня або вдома


Сервіс з перетяжки меблів пропонує своїм клієнтам, на власний розсуд вирішувати, де проводитиметься часткова перетяжка меблів. Для роботи в майстерні транспортування виробів здійснюється нашими співробітниками. Майстри приїдуть у зручний час і дбайливо доставлять меблі на виробництво та назад. Дивани, гарнітури та крісла акуратно упаковуються.
Якщо клієнт вирішив надати для ремонту своє приміщення, фахівці приїжджають із необхідними інструментами та каталогом оббивних зразків.
Скільки коштує часткова перетяжка

Вартість послуг формується від складності та розмірів дефектів. Під час огляду виробу майстер враховує витрати на нові матеріали, види майбутніх робіт.
Ознайомитись з попередніми розцінками можна на нашому сайті. У прайсі вказані орієнтовні ціни на основні види робіт без урахування оббивної тканини. Чинники, що впливають на вартість робіт:

  • Конструктивні особливості меблів.
  • Категорія меблевої оббивки, наповнювача.
  • Транспортування у цех.

Вирішили оновити свої м’які меблі, телефонуйте нам або залишайте онлайн заявку. 

Майстри виїжджають на об’єкт оперативно та з необхідними зразками матеріалів. Такий підхід дає можливість швидко зорієнтуватися з оббивною тканиною та необхідними матеріалами. Ми працюємо для Вас! Ваші відгуки – головна нагорода для всієї команди.

Comments are closed.