Weber – американська класика грилінгу

Корисне

Written by:

Американські грилі Weber широко відомі якістю та продуманим набором функцій. З їхньою допомогою легко організувати смачний пікнік на виїзді (в парку, лісі, коло річки) або зібратися на барбекю-вечірку на дачі чи просто біля дому. Придбати таке універсальне обладнання можна за посиланням https://grillpoint.com.ua/weber на сайт компанії «Грілпоінт».

Швидкість готування їжі, легкість використання, неперевершена нотка димку та користь грильованих продуктів – головні причини величезної популярності грилів Weber впродовж десятків років. Тому в каталозі інтернет-магазину обов’язково знайдеться саме ваша модель.

Газовий гриль Weber для смачного барбекю

Ключові параметри для вибору гриля

Сучасні грилі Weber – це соковиті стейки, смачна запечена курка, ароматні ковбаски та сосиски, корисні овочі для гарніру та велика кількість складніших страв. Але щоб готувати легко та із задоволенням, спочатку треба вибрати оптимальну модель.

В асортименті виробника Weber представлені портативні, мобільні та стаціонарні грилі. За типом палива вони поділяються на вугільні, газові, пелетні й електричні. Тут вибір залежатиме від умов експлуатації. Для виїздів на природу призначаються портативні та невеликі мобільні вугільні грилі. Вони працюють на деревному вугіллі та дають змогу готувати 1-2 порції їжі за раз. 

Для використання біля дому чудово підходять електричні та газові різновиди. Вони розпалюються одним повертанням ручки та легко чистяться від забруднень. Хоча вугільну класику на задньому подвір’ї теж ніхто нескасовував – це справа смаку. Стаціонарні грилі – чудовий вибір для повноцінної зони барбекю.

Гриль на паливних пелетах

За розмірами грильове обладнання Weber буває:

  • великим (10 і більше порцій) – для професійного використання в ресторанах;
  • середнім (4-8 порцій) – для готування стейків, курки, сосисок, гарячих бутербродів та інших страв для невеликої компанії;
  • маленьким (1-2 порції) – для мандрівок, кемпінгу, пікніків.

Після вибору типу палива та розміру постає питання ціни. Тут усе залежить від ваших потреб і матеріальних можливостей. Характерна риса обладнання для грилінгу Weber – висока якість і довговічність навіть за інтенсивної експлуатації. Тому дешевші моделі не надто відрізняються від дорожчих за цим показником. 

Головна відмінність, що значно впливає на вартість, – набір функцій. Так, простий портативний вугільний гриль Weber Smokey Joe Premium (37 см) коштує приблизно 6500 грн, а газовий монстр Weber Summit S-470 для професійного використання на кухні – 197000 грн.

Наявність у гриля насадок GBS (Gourmet & BBQ & System) дає змогу користуватися додатковими аксесуарами, наприклад, вок, каменем для піци, ростером, генератором диму для холодного копчення тощо. Це значно збільшує кількість рецептів страв.

Comments are closed.