ТОП-3 смартфони до 799$

Корисне

Written by:

У світі швидкозмінних технологій вибір смартфону є важливим завданням, і ціновий діапазон до 799$ пропонує різноманіття високоякісних пристроїв. Ми підготували цю підбірку, щоб допомогти вам зробити інформований вибір серед топових смартфонів у цьому ціновому сегменті.

Забігаючи вперед одразу зазначаємо, що айфони можуть бути включені в подібний рейтинг, тоді, коли вони відповідатимуть вказаним параметрам та будуть конкурентоспроможними за характеристиками. Apple регулярно випускає нові моделі iPhone, і в той самий час, старі моделі та вживані айфони можуть конкурувати в цьому ціновому діапазоні. Наприклад, в подібний список можуть потрапити такі моделі, як б.у iPhone 13 Pro 256GB, iPhone 12 Pro Max або інші, в залежності від їхніх характеристик, якісного дисплею, камер, продуктивності та інших функцій. І хоча ціни на продукцію Apple можуть бути високими, іноді деякі моделі можуть укладатися в вказаний бюджет або пропонувати вартість за своїми можливостями.

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G – це вражаючий пристрій, об’єднаний в стильному дизайні. Захоплюючий Super AMOLED-екран, потужний процесор та висока якість камери роблять його привабливим вибором.

3 найкращі особливості:

  • Великий 120 Гц Super AMOLED-екран для чіткого та плавного відтворення контенту.
  • Потужний процесор Exynos 2100, що забезпечує високу продуктивність.
  • Камера зі збільшенням 3x для вражаючих фотографій.

Недолік:

  • Відсутність розширюваної пам’яті через microSD.

Google Pixel 6

Google Pixel 6 вражає функціональністю та неймовірною камерою. З чітким і яскравим дисплеєм, чистою версією Android та потужним апаратним забезпеченням, цей смартфон здатний задовольнити потреби багатьох користувачів.

3 найкращі особливості:

  • Продвинута камера з технологією Google Tensor для вражаючих знімків.
  • Інтуїтивно зрозуміле та оптимізоване програмне забезпечення від Google.
  • Високоефективний чіпсет Google Tensor для плавної роботи.

Недолік:

  • Обмежена кількість функцій порівняно з іншими флагманськими смартфонами.

OnePlus 9

OnePlus 9 пропонує багатофункціональний підхід до високотехнологічних вимог користувачів. З потужним процесором, ефективною системою камер та швидкою зарядкою, він стане надійним супутником для будь-яких завдань.

3 найкращі особливості:

  • Камера, розроблена в співпраці з Hasselblad, для професійних знімків.
  • Швидка зарядка Warp Charge 65T для ефективного використання часу.
  • Високопродуктивний процесор Snapdragon 888 для плавної роботи.

Недолік:

  • Відсутність бездротової зарядки, яка може виявитися важливою для деяких користувачів.

Усі три смартфони є хорошим вибором для тих, хто шукає доступний і продуктивний пристрій. Samsung – це хороший варіант для тих, хто цінує великий дисплей і чудову камеру. Xiaomi – це хороший варіант для тих, хто хоче отримати найкращу камеру і швидке заряджання. OnePlus задовільниить тих, хто хоче отримати стильний дизайн і чудову камеру.

Comments are closed.