Вентиляція та кондиціювання

Корисне

Written by:

Вентиляція та кондиціювання в сучасному заміському будинку, який, як правило, складається з декількох поверхів, має господарські будівлі та інші спеціальні приміщення, наприклад, сауну чи лазню – це не просто набір звичайних кватирок та витяжних каналів.

Кліматичні умови в нашому регіоні досить суворі: літня спека, коли важлива вентиляція та кондиціювання, зимовий холод, коли необхідні опалення та вентиляція, хоча й не такий, як у центральній частині країни, проте супроводжується підвищеною вологістю. Ці та багато інших факторів необхідно врахувати при проектуванні та монтажі інженерних систем ОВіК.

Опалення та вентиляція будинку – це подвійне завдання, комплексне рішення якого дозволить уникнути непотрібних тепловтрат і при цьому заощадити на енергоносіях.

На сьогоднішній день існує безліч видів та типів кондиціонерів, а також складних комплексних систем. У деяких випадках цілком достатня установка системи кондиціювання, що складається з одного-двох кондиціонерів, в інших не обійтися без централізованої системи вентиляції та кондиціювання. У Вас є час та бажання самостійно розбиратися в цьому морі технічних питань? Ми допоможемо вам вибрати найбільш вигідний варіант організації системи кондиціювання, вентиляції та опалення. Мабуть, є набагато зручніший спосіб: проконсультуватися з досвідченими інженерами і взяти до уваги їх рекомендації.

Сучасні технології та їх вміле та грамотне застосування дозволяють вирішити будь-яку проблему в будь-якому приміщенні (занадто запорошено, жарко, холодно, волого; локальне очищення повітря).

Вам досить просто зателефонувати нам та поділитися бажанням встановити кондиціонер, а також розповісти про Ваші очікування від майбутньої системи кондиціювання.

Ми підберемо кондиціонери або системи вентиляції, що підходять для Вашого приміщення, а також розрахуємо вартість послуг з встановлення та монтажу «під ключ». У детальній комерційній пропозиції Ви ознайомитеся з повним списком робіт, обладнання та витратних матеріалів, із загальними умовами та термінами роботи.

До речі, з нашими можливостями оптових закупівель ціни зможуть приємно Вас здивувати.

Ми цінуємо нашу репутацію, тому надаємо гарантію на встановлення та монтаж системи кондиціювання, а також сервісне та післягарантійне обслуговування. Догляд за кондиціонером та регулярне сервісне обслуговування (очищення фільтрів, теплообмінників, контроль за рівнем холодоагенту та відсутністю витоків) є обов’язковими для нормальної роботи кондиціонера та профілактики його ремонту, тим більше у житловому чи офісному приміщенні.

Comments are closed.