Як здійснюється проектування елеваторів

Полезная информация

Written by:

Як здійснюється проектування елеваторів

Розробка проекту по будівництву елеваторного комплексу являеться первинним і важливим етапом у всьому процесі. Дану роботу слід довіряти фахівцям компаній, які не лише володіють профільною ліцензією, а й відповідним досвідом в цій сфері. Планування будівельно-монтажних робіт розділене на дві частини — попередня і робоча, детальніше на сайті https://mur.vn.ua/poslugi/proektuvannya-elevatoriv/.

Що являє собою попередній проект

Попередній план складається з таких елементів, як:

  • пояснювальна записка в якій коротко розповідається про зміст проекту;
  • ген-план та опис розташування основних агрегатів — сепараторів, сушарок, транспортувальних установок;
  • готовий технічний план попереднього проекту;
  • опис металевих і бетонних конструкцій в деталях;
  • опис електричних комунікацій, розташування захисних систем;
  • розробка системи управління основними технологічними процесами;
  • планування комунальних комунікацій, (вентиляція, каналізація, водопровід, опалення).

Фінальною стадією попереднього плану є екологічна оцінка в процесі якої фахівці вирішують, який вплив може здійснити майбутній елеваторний комплекс на навколишнє середовище. Після їхньої оцінки переходять до наступного кроку створення проектної документації та розробки самого проекту.

Робочий проект — вартість розробки, терміни

На підставі попередньо створеної документації розробляється фінальний — робочий проект. Він являється повноцінним і на його основі починається будівництво елеватора. Робочий проект включає в себе практично всі вище зазначені пункти окрім пояснювальної записки й висновків спеціалістів екологів.

Вартість створення проектної документації зазвичай залежить від складності роботи та її обсягу. Будівництво елеватора достатньо складний процес. Але дану роботу завжди відмінно виконають професіонали компанії ТОВ МУР в яких є все необхідне для реалізації задумів й проектів будь-якого масштабу. Кожне окреме замовлення має свої особливості, тому визначити середню вартість складно. Слід спочатку ретельно вивчити поставлені завдання, побажання замовника. Професійні компанії завжди використовують індивідуальний підхід, вивчають цілі, які перед ними стоять й лише тоді роблять певні висновки стосовно цінової політики, а також визначають терміни необхідні для повноцінного завершення будівельно-монтажних робіт. Перед проектувальниками стоїть важлива мета — створити проект завдяки якому буде споруджений елеваторний комплекс, що відповідатиме усім нормам безпеки та якості, буде продуктивним в роботі й задовільнятиме всі потреби клієнта.

Comments are closed.